Στα πλαίσια της εορταστικής σημερινής ημέρας, με την εταιρεία Nikon να συμπληρώνει τα 100 της χρόνια, ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τη νέα D850!

Το βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά για το επερχόμενο full-frame μοντέλο, πέρα από την ικανότητα της μηχανής να τραβάει 8K timelapse και 4Κ video. Πιθανόν να γίνονται ακόμη κάποιες αλλαγές και κάποιες νέες δοκιμές και προσθήκες, ωστόσο είναι σίγουρο ότι το πολυαναμενόμενο μοντέλο της Nikon, το οποίο αποτελεί τον διάδοχο της D810, θα αποκαλυφθεί πλήρως σε λίγες μέρες!

Αυτό είναι το βίντεο που ετοίμασε η εταιρεία για την Nikon D850:

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον εορτασμό των 100 χρόνων της Nikon, ρίξτε μια ματιά στο αντίστοιχο άρθρο της Nexus Publications.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

"Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς full-frame, υψηλής ανάλυσης, υψηλής ταχύτητας ψηφιακής SLR φωτογραφικής μηχανής με την επερχόμενη εμφάνιση της αναμενόμενης Nikon D850. Η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με την 100η επέτειο της ίδρυσης της Nikon, η οποία γιορτάζεται σήμερα.

Η D850 θα αποτελέσει ένα φοβερό εργαλείο για τους δημιουργούς που δεν θα συμβιβαστούν στην εξαιρετική ποιότητα και ευελιξία της εικόνας, συμπεριλαμβανομένων τόσο των φιλόδοξων, όσο και των επαγγελματιών φωτογράφων, καθώς και των ερασιτεχνών που καταγράφουν τοπία, γάμους, αθλητικά, μόδα, εμπορικές εικόνες και τους δημιουργούς περιεχομένου πολυμέσων.

Η D850 είναι ο διάδοχος της D810, η οποία έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους χρήστες της για την εξαιρετικά ευκρινή και καθαρή απόδοση, με πλούσια τονικά χαρακτηριστικά. Αυτή η ισχυρή, νέα, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR με μορφή FX έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από νέες τεχνολογίες, λειτουργίες και βελτιώσεις επιδόσεων που αποτελεί το άμεσο αποτέλεσμα της ανατροφοδότησης από χρήστες, που απαιτούν το καλύτερο από τον εξοπλισμό φωτογραφικών μηχανών τους. Η D850 θα ξεπεράσει τις προσδοκίες της τεράστιας γκάμας φωτογράφων που αναζητούν δυνατότητες υψηλής ανάλυσης και υψηλής ταχύτητας που μπορεί να προσφέρει μόνο μια Nikon αυτού του διαμετρήματος, που συμπληρώνεται από τους φακούς NIKKOR.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Nikon D850, επισκεφτείτε τη διεύθυνση nikonusa.com/d850. Πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία αυτού του προϊόντος θα ανακοινωθούν αργότερα.
"