Η Huawei ανακοινώνει την έναρξη του Accessories Festival by Huawei μίας καμπάνιας που θα δώσει την ευκαιρία στους κατόχους smartphone να πλαισιώσουν τις συσκευές τους με πλήθος αξεσουάρ Huawei σε εκπληκτικές τιμές. Για έναν περίπου μήνα, από σήμερα έως και τις 7 Απριλίου, η καρδιά των αξεσουάρ smartphones χτυπά στη Huawei και τους συνεργάτες της, με εκπληκτικές προσφορές που θα επιτρέψουν έτσι σε κάθε καταναλωτή να βρει αυτό που ψάχνει.

Η καμπάνια Accessories Festival by Huawei απευθύνεται τόσο στους κατόχους smartphone, όσο και στους καταναλωτές που σκέφτονται να προβούν στην αγορά νέας συσκευής, καθώς αμφότεροι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ σε πλήθος διαφορετικών κατηγοριών. Η αξιοπιστία του ονόματος της Huawei άλλωστε, έχει αναδείξει τα αξεσουάρ της σε κορυφαίες προτάσεις της αγοράς, καθώς συνδυάζουν το εκλεπτυσμένο design με τις καινοτόμες τεχνολογίες, διαθέτοντας άψογη σχέση τιμής/απόδοσης και παρουσιάζοντας εντυπωσιακή αντοχή στον χρόνο και τη χρήση.

Στο πλαίσιο του Accessories Festival by Huawei, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να... πλουτίσουν τη συλλογή τους σε αξεσουάρ, επιλέγοντας τα αγαπημένα τους από τέσσερις κατηγορίες:

  • Θήκες για smartphone Huawei
  • Αξεσουάρ φόρτισης (καλώδια, powerbanks, φορτιστές)
  • Αξεσουάρ ήχου (ενσύρματα και Bluetooth handsfree)
  • Gadgets (selfie sticks, smartbands, ζυγαριές)

To Accessories Festival by Huawei θα δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να αποκτήσει αξεσουάρτ με χαρακτηριστικά ανώτερα από αυτά του ανταγωνισμού, όπως το wearable Huawei A2 με τη μεγάλη OLED οθόνη των 0,96”, το Huawei Power Bank AP-007 ME 7 με την εκπληκτική χωρητικότητα των 13.000 mAh και τα Bluetooth neckbands Huawei AM61 με τις 11 ώρες αναπαραγωγής, σε ακόμα χαμηλότερεης τιμές, με προσφορές που ξεκινούν από 10% και φτάνουν έως και 40%!

Οι προσφορές του Accessories Festival by Huawei θα είναι διαθέσιμες στους συνεργάτες της Huawei – Γερμανός, Cosmote, Κωστόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Vodafone και Wind. Αποτελούν δε, μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου οι καταναλωτές να επενδύσουν σε αξεσουάρ και gadgets που θα αναβαθμίσουν και θα ολοκληρώσουν την εμπειρία χρήσης του smartphone τους, απολαμβάνοντας τις κορυφαίες λειτουργίες και την αξιοπιστία των προϊόντων της Huawei.

 

Σχετικά με τη Huawei                                                                                                 

Ο Όμιλος Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT). Με γνώμονα την υγιή λειτουργία, τη συνεχή καινοτομία και την αμφίδρομη συνεργασία, η Huawei δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό end-to-end χαρτοφυλάκιο Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) για τις τηλεπικοινωνίες, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η Huawei παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπως ασύρματο, σταθερό και cloud core δίκτυο, λογισμικό παρόχων, υποδομή πληροφορικής καθώς και ενεργειακά συστήματα.

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα προϊόντικών λύσεων και υπηρεσιών σε τομείς όπως δίκτυα δεδομένων επιχειρήσεων, ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας καθώς και cloud κέντρα δεδομένων. Οι συσκευές της Huawei –τα smartphones, τα tablets και τα wearables- έχουν κατασκευαστεί με στόχο την καλύτερη εμπειρία χρήσης των καταναλωτών και τη διευκόλυνση στις καθημερινές τους ανάγκες τόσο στην εργασία τους όσο και στη διασκέδαση τους. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) παρέχοντας το ½ σταθερής ευρυζωνικότητας για τις ελληνικές οικογένειες και 2/3 των κινητών δικτύων κάλυψης του πληθυσμού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei.