Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ένα από τα πιο challenging θέματα στον κόσμο της φωτογραφίας, είναι το Action Photography. Έτσι, σας (προ)καλέσαμε να αποτυπώσετε στο κάδρο σας μία ενέργεια/κίνηση με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε. Τα αποτελέσματα για μία ακόμη φορά ήταν ποικίλα και εντυπωσιακά! 

 

Ο χορηγός και τα βραβεία

Ο διαγωνισμός έτρεξε υπό την χορηγία της εταιρείας eGalaxy, το πολυκατάστημα τεχνολογίας στο οποίο μπορείς να βρεις φωτογραφικά είδη, wearables, fitness προϊόντα και ό,τι άλλο επιθυμείς!

Ως επίσημος αντιπρόσωπος της FeiyuTech στην Ελλάδα, το eGalaxyη πρόσφερε στον μεγάλο νικητή ένα gimbal για κινητά, το FeiyuTech Vimble 2!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Όπως κάθε φορά, οι νικήτριες φωτογραφίες ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν μέσα από την εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Φυσικά, βγήκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, μετά από σύστημα ψηφοφορίας. 

Αναλυτικά το επεισόδιο της εκπομπής μπορείτε να το δείτε παρακάτω, ενώ τα άτομα που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή, μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Κριτές" του διαγωνισμού.

 

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Πέρα από τον μεγάλο νικητή ο οποίος κέρδισε το μεγάλο δώρο τού διαγωνισμού, όπως πάντα αναδείξαμε ακόμη 9 φωτογραφίες που ξεχώρισαν.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό. Πατώντας στα ονόματα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη George Papapostolou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Thanasis Kaliakoudas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Δημήτρης Δέδες

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Giorgos Mantas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Eleni Chatzivasileiou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Kostas Maurokotas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Kalivezas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Τάσος Χατζηκύρου

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Δημητρης Θεοδωρακοπουλος

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!