Η σειρά VarioPrinti-series έχει αναγνωριστεί από εκατοντάδες πελάτες ως η κορυφαία λύση στην εκτύπωση μεγάλου όγκου εγγράφων directmail με υψηλή ποιότητα, επικοινωνιών που αφορούν στις συναλλαγές στο μάρκετινγκ, βιβλία, περιοδικά και εγχειρίδια.

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2020 - Η καθιερωμένη πλέον λύση εκτύπωσης inkjet σε διάσταση B3 γεφυρώνει το χάσμα της ταχύτητας και της παραγωγικότητάς ανάμεσα στους εκτυπωτέςκομμένου φύλλου υψηλών επιδόσεων με tonerκαι στους εκτυπωτές Inkjet συνεχούς τροφοδοσίας. Επωφεληθείτε αναβαθμίζοντας την εργασία σας, και ενδυναμώστε την επιχειρησιακή σας λειτουργία με μικρότερο κόστος.

Η σειρά  VarioPrinti-series έκανε την εμφάνισή της στην αγορά τον Αύγουστο του 2015, και σήμερα μετρά σχεδόν 250 εγκαταστάσεις παγκοσμίως σε κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των  οποίων η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία. Οι χρήστες είναι τόσο εντυπωσιασμένοι με την τεχνολογία, με αποτέλεσμα πάνω από το 20% της πελατειακής μας βάσης να έχει επενδύσει ξανά σε μια ακόμα αγορά ενός προϊόντος της σειράς.

 

Η σειρά Océ VarioPrinti-series άγγιξε το ορόσημο των 250 εγκαταστάσεων

 

Κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο
Με τη σειρά VarioPrinti-series, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα εκτυπώνοντας περισσότερες από 400.000 έγχρωμες σελίδεςA4 την ημέρα μεαπαράμιλλο χρόνο λειτουργίας και διπλάσια ταχύτητα που ξεπερνά το 90% σε σύγκριση με παρόμοιες συσκευές. Ο MichelBourrienne, Πρόεδρος της Ingenidoc (Γαλλία), υπεύθυνος για την εκτύπωση εγγράφων και πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών, αναφέρει: «Το βασικό πλεονέκτημα είναι η αύξηση της ταχύτητας παραγωγής στην  εκτύπωση βιβλίων και φυλλαδίων. Τώρα μπορούμε να εκτυπώσουμε 300 έγχρωμες σελίδες A4 ανά λεπτό, διπλάσιος όγκος από τον αντίστοιχο που μπορούσαμε να επιτύχουμε στο παρελθόν. Ο εξαιρετικός χρόνος λειτουργίας του VarioPrinti300 μας δίνει τη σιγουριά να μπορούμε να λαμβάνουμε παραγγελίες μέχρι το μεσημέρι και να παραδίδουμε την επόμενη μέρα».


Υψηλή ποιότητα + Χαμηλή τιμή = Υψηλότερα περιθώρια κέρδους

Η εκτύπωση με μελάνι σε συνήθη  φύλλα offset σε υψηλή ταχύτητα, γίνεται με τη χρήση τεχνολογίας ColorGrip. Τα μελάνιαiQuariusMX της VarioPrinti-series είναι σχεδιασμέναγια να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών,που χρησιμοποιούνστις εκτυπώσειςεπιχρισμένα χαρτιά offset, για εφαρμογές γραφικών τεχνών υψηλής ποιότητας. Κατά το τελευταίο έτος, έχουμε συνεργαστεί στενά με την υφιστάμενη πελατειακή μας βάση στο επίπεδο των βελτιώσεων της ποιότητας και στην ενσωμάτωση πρόσθετων λειτουργιών, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από ανώτερες ρυθμίσεις ποιότητας εικόνας και να έχουν στη διάθεσή τους μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, με πιοομαλές διαβαθμίσεις χρώματος και σε βαθύτερες μαύρες αποχρώσεις.

Η ποιότητα ήταν πρωταρχικό στοιχείο για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, TrondErikIsaksen, στην μονάδα εκτύπωσης βιβλίων  LivoniaPrint (Λετονία), όπως εξηγεί: «Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Θέλουμε οι πελάτες να μπορούν να επιλέγουν την ψηφιακή παραγωγή με όρους ίσης ποιότητας με τα προϊόντα λιθοτυπίας. Χρειαζόμαστε επίσης απόλυτη συνέπεια ανάμεσα σε ένα λιθοτυπικό πρωτότυπο και σε μια ψηφιακή εκτύπωση, από το χαρτί  εκτύπωσης μέχρι την αναπαραγωγή των χρωμάτων. Προτείνουμε την καλύτερη λύση παραγωγής για κάθε μεμονωμένη εργασία, με βάση τις παραμέτρους της εργασίας, τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης, τον όγκο, κ.λπ.».

Οι πελάτες μπορούν να εκτυπώνουν συνδυασμούς μονόχρωμων και έγχρωμων εφαρμογών   σε πάνω από 1.000 δοκιμασμένα και εγκεκριμένα μέσα, όλα σε μια μηχανή. Σε σύγκριση με τις μηχανές offset,η παραγωγικότητα ενισχύεται από τη δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης οn-demand, και τα οφέλη του παραγωγικού μοντέλου “whitepaper”, το οποίο μετατρέπει τις λευκές σελίδες σε ολοκληρωμένα προϊόντα.

Ο MathijsSuidman, Διευθυντής Media, CB (Ολλανδία και Βέλγιο), εξηγεί: "Οι εκδόσεις εκπαιδευτικών βιβλίων εξατομικεύονται ολοένα και περισσότερο. Με την τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης της Canon, η επιχείρησή μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν την αναδυόμενη τάση. Βλέπουμε πλέον αυξανόμενα αιτήματα από εκδότες εκπαιδευτικών έργων για την εξατομίκευση του περιεχομένου που προσφέρουν στην αγορά τους, και η ψηφιακή εκτύπωση κατ΄ απαίτησηικανοποιεί τέτοιες ανάγκες».

 

Εκτυπώστε εφαρμογές όπως το directemails, έγγραφα συναλλαγών, περιοδικά και εξατομικευμένα διαφημιστικά υλικά με τη σειρά VarioPrinti-series

 

Πλήρης αυτοματοποίηση  
Παρέχουμε απρόσκοπτες, αυτοματοποιημένες ροές εργασίας για να επιταχύνουμε τη διαδικασία παραγωγής και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας πάνω στις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν σε αυτόν τον τομέα. Η σειρά VarioPrinti συνδέει τα πολύπλοκα πληροφοριακά συστήματα και τις λύσεις τελικής επεξεργασίας από τρίτους προμηθευτές. Για παράδειγμα, μπορείτε να περικόψετε το χρόνο φινιρίσματος στο μισό, με νέες επιλογές φινιρίσματος για τη δημιουργία φυλλαδίων με διάτρηση και κοπή.

Ο RobFrencken, Διευθύνων Σύμβουλος στο NHA, ένα από τα δέκα κορυφαία ινστιτούτα εκπαίδευσης στην Ολλανδία, έχει εγκαταστήσει το VarioPrinti300 μαζί με το λογισμικό Océ COSMOS για να συλλέγει και να εκτυπώνει ψηφιακά χιλιάδες ενότητες μαθημάτων τον μήνα. Ο Frencken αναφέρει: «Μόλις ένας σπουδαστής εγγραφεί σε ένα μάθημα, μπορεί να είναι βέβαιος ότι το σχετικό εκπαιδευτικό υλικό θα φθάσει στα χέρια του την επόμενη  εργάσιμη ημέρα. Αυτοματοποιημένο από το COSMOS, το υλικό του μαθήματος παράγεται από τον εκτυπωτή μέσα σε μισή ώρα. Πλέον μπορούμε και επιτυγχάνουμε μια πολύ πιο αποτελεσματική διαδικασία παραγωγής και πολύ υψηλή ποιότητα ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μια ξεχωριστή εμπειρία τόσοαπό την άποψη της διαχείρισης όσο και του περιεχομένου, κάτι που είναι σημαντικό για την ικανοποίηση των πελατών».

Ο PeterWolff, Αντιπρόεδρος των Εκτυπωτικών Προϊόντων Παραγωγής (PPP), Εμπορική εκτύπωση EMEA, CanonEurope, σχολιάζει: «Μέσα σε τέσσερα χρόνια, είναι σαφές ότι η τεχνολογία inkjet έχει εξελιχθεί από μια καινοτομική τεχνολογία εκτύπωσης σε τεχνολογία που επιφέρει μετρήσιμες βελτιώσειςσε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων εκτύπωσης, από τους εκδότες βιβλίων μέχρι τους ειδικούς του άμεσου μάρκετινγκ. Η σειρά VarioPrinti αποτελεί σημείο αναφοράς σε αυτή την κατηγορία για ολόκληρο τον κλάδο. Οι πελάτες μπορούν να επιταχύνουν την καλύτερη απόδοση της επένδυσης (ROI) με την μετατόπιση μεγαλύτερου όγκου εργασιών τους, από offset μηχανές σε εκτυπωτές inkjetκομμένου φύλλου, επωφελούμενοι από μειωμένα απορρίμματα χαρτιού, χαμηλότερο κόστος και μικρότερο χρόνο παράδοσης στην αγορά με τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης ondemand. Χάρη στη σειρά VarioPrinti, οι πελάτες επεκτείνουν ήδη τα όρια της παραγωγικότητας. Η τεχνολογίαInkjet μεταβάλλει θεμελιωδώς την οικονομική διάσταση της παραγωγής, μετατρέποντας τα λευκά φύλλα σε κέρδος».