Το 2019 ξεκίνησε και αυτή είναι η πρώτη Instagram photo of the week του νέου έτους. Στο προφίλ μας στο Instagram έχουμε ήδη δημοσιεύσει τις πρώτες photos of the day.

Το "κοντέρ" μηδένισε για τις photos of the week, ωστόσο κάθε εβδομάδα θα είμαστε εδώ για να ξεχωρίσουμε την καλύτερη εικόνα κάθε εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα, τον τίτλο τής Photo of the Week κερδίζει ο @stratospsarakis με την παρακάτω ενδιαφέρουσα λήψη:

 

 

Κριτική φωτογραφίας

"Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα long-exposure λήψη με ιδιαίτερους τόνους και ασπρόμαυρους χρωματισμούς. Η επιλογή τής αργής έκθεσης απέδωσε αυτή την πολύ όμορφη υφή, τόσο στα σύννεφα όσο και στο νερό, δίνοντας έτσι μία πιο καλλιτεχνική πινελιά στην όλη σύνθεση, σαν μία ασπρόμαυρη fine-art φωτογραφία. Τέλος, το ανθρώπινο στοιχείο ξεχωρίζει μέσα στο λιτό κάδρο, βοηθώντας στην αφήγηση αλλά και το μάτι του θεατή να ανακαλύψει όλη τη σύνθεση και ίσως να ταυτιστεί."

 

Φαίνεται πως στο ίδιο ύφος κινούνται και αρκετές από τις υπόλοιπες λήψεις του @stratospsarakis που βρήκαμε στο προφίλ του. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές.

 

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the week να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!